Invitation - Bæredygtig fitnessbranche

Den 14. december 2023, kl. 9.00 – 12.00, inviterer DFHO til en formiddag med fokus på bæredygtighed i fitnessbranchen.

Flere og flere danske virksomheder oplever, at de bliver mødt med krav eller forventninger til grøn omstilling i flere led af deres værdikæde og forretning. Selvom fitnessbranchen i Danmark i meget høj grad levere et sundt produkt, og dermed ikke har et ”legitimitetsproblem” i gængs forstand, så er der næppe tvivl om at krav til bæredygtighed og grøn omstilling på et tidspunkt i stigende grad vil have betydning i fitnessbranchen.

Men det handler ikke kun om afrapportering, om energibesparende- og optimerende tiltag. Det handler også om, at fitnessbranchen i regi af DFHO i fællesskab tager medansvar i forhold til forbedring af klima og miljø.

I DFHO vil vi gerne i samarbejde med Danske Erhverv hjælpe vores medlemmer til at kunne gå forrest i denne proces – herunder at kunne understøtte medlemmerne i at kunne navigere i en verden med større og større fokus på bæredygtig virksomhedsdrift.

Derfor inviterer DFHO til en formiddag med fokus på Bæredygtighed i fitnessbranchen torsdag den 14. december, kl. 9.00 – 11.15. Du kan læse hele programmet i vedhæftet dokument.

Tilmelding skal ske til: Pernille Lethare, plm@danskerhverv.dk. Senest den 12. december.